Čovjek godine (2002)

MAN OF THE YEAR (Originalni naziv)

komedija drama

Životi uspješnih ljudi mogu se razoriti u najsitnije komadiće u jednoj jedinoj noći

 
Režija: Straw Weisman, Tamara Friedman
Scenarij: Straw Weisman
Uloge: John Ritter, Jade Carter, Brian Cousins, Adria Dawn, Idalis DeLeon, ...

Filmografija

"Čovjek godine" redatelja i scenarista Strawa Weismana pozornost zahtjevnije publike i hvalospjeve kritičara osvojila je nakon serije sudjelovanja na mnogobrojnim svjetskim festivalima, na kojima se izdvojila svojim revolucionarnim pristupom digitalnoj tehnici snimanja i montaže te uvjetima u kojima je realizirana. Naime, Weisman je sve snimio na jednoj jedinoj lokaciji, u jednoj jedinoj noći, uz pomoć 25 sjajnih glumaca.

Stuart (Clayton Landey) je bogati poslovni čovjek, uglađen i šarmantan, idealan domaćin mnogih ekskluzivnih zabava, od kojih će se jedna osobito neobična zbiti ove večeri u njegovoj luksuznoj kući na Hollywood Hillsu.

Bill (John Ritter), Stuartov najbolji prijatelj, počasni je gost zabave kao 'Čovjek godine' što je naslov koji je zaradio kao iznimno uspješan direktor međunarodne kompanije, ali koji u svojoj prošlosti krije mnoge mračne tajne.

Zajedno sa svojim suprugama i ljubavnicama, prijateljima i neprijateljima, njih će se dvoje ove noći naći usred razotkrivanja svih tajni i obmana, a Billov će se savršeni život srušiti kao kula od karata.


Komentari (0)

Foto