Frostov pristup (1992)

A TOUCH OF FROST (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Najpopularniji britanski detektiv Jack Frost razriješava zamršene slučajeve ubojstva

 
Režija: Paul Harrison, Roger Bamford
Scenarij: David Gilman, Michael Russell, Thomas Ellice
Uloge: David Jason, Bruce Alexander, John Lyons, Elisabeth Berrington, ...

Filmografija

Popularna serija o britanskon detektivu Jack Frostu.Sir David Jason izjavio je: Oduševljen sam što ponovno glumim Jacka Frosta, obožavatelj sam tog lika.

Ponovno gledamo Sir Davida Jasona u ulozi najpopularnijeg britanskog detektiva Jacka Frosta. U tri nove epizode Frost iznova otvara neriješen slučaj nestale 14-godišnjakinje čiji su ostaci napokon pronađeni, a čovjek osumnjičen za njezino ubojstvo pušten je iz zatvora nakon što mu nije dokazana krivnja; u drugoj epizodi detektiv je prisiljen surađivati s bivšom kolegicom zbog koje je nekoć bio suspendiran; a posljednja epizoda prati baruna Jamesa Calluma, koji namjerava preuzeti monopol nad gradom Dentonom, što će dovesti do pokušaja ubojstva.
Detektiv Frost prisiljen je ponovno raditi s detektivkom Annie Marsh, bivšom kolegicom koja je provocirala njegovu suspenziju službeno se žaleći na njegov pristup rješavanju ranijeg slučaja. Dvojac se bavi dvama slučajevima: nakon pljačke nekoliko kuća u kojima je nastupio na dječjim zabavama čovjeka preodjevenog u klauna pronalaze ubijenog u uličici u središtu Dentona. Kasno noću iz autobusa su oteti vozač i zaposlenica autobusne kompanije. Vozač je pušten, ali kreće potraga za ženom koja je dijabetičarka, a nije ponijela inzulin.

Komentari (0)

Foto