Happy Hour (2006)

Happy Hour (Originalni naziv)

komedija

Nakon životnog brodoloma u kojem je ostao bez svega Henry pronalazi veselog cimera i novo društvo

 
Režija: Jackie Filgo, Jeff Filgo
Scenarij: Jackie Filgo, Jeff Filgo, Tom Werner
Uloge: John Sloan, Lex Medlin, Beth Lacke, Nat Faxon, Jamie Denbo, Brooke D'Orsay

Filmografija

U ovoj komediji izvršnih producenata serije Lude sedamdesete čestiti Henry Beckman saznat će da je loše vrijeme iza njega i da nastupa pozitiva. Glavne uloge tumače John Sloan, Lex Medlin, Beth Lacke, Nat Faxon, Jamie Denbo i Brooke D'Orsay.Autori su Jackie i Jeff Filgo (oboje su radili na Ludim sedamdesetima), a izvršni producenti Jackie Filgo, Jeff Filgo, Tom Werner, Eric Gold i Jimmy Miller.

Henry (John Sloan) imao je sve: sjajan posao, savršenu djevojku i simpatičan stan. Bio je krupna riba u maloj bari, Amsterdamu u Missouriju. No čim dopusti da ga Heather (Brooke D'Orsay) nagovori da se preseli u Chicago kako bi radio u njezinoj obiteljskoj tvrtki, sve kreće po zlu. U samo jednom jutru Henry ostaje bez Heather, sazna da više ne može raditi za Heatherina ujaka i izbace ga iz njihova stana. Tako ranjen nađe ispraznog, razmetljivog i dopadljivog cimera, bučnog Larryja (Lex Medlin).Larry je upravo ostao bez cimera i najboljeg prijatelja Brada (Nat Faxon). Po Larryjevu mišljenju, Brada je snašlo nešto mnogo gore od smrti. Zaručio se s oštroumnom Tinom (Jamie Denbo), koja voli kontrolirati i koja je imuna na Larryjev šarm.


Larry treba novog cimera, ali najviše od svega treba nekoga tko će slušati njegove provokativne teorije o životu i ženama. Naposljetku, bez sljedbenika se ne može biti karizmatski vođa.Pod Larryjevim vodstvom Henry počinje ispočetka. Radi za Larryjevu prijateljicu iz djetinjstva Amandu (Beth Lacke), zgodnu rastrojenu curu koja traži ljubav. Hoće li Henry uspjeti sačuvati svoje tradicionalne vrijednosti i ostati beznadni romantičar? Ili će Larry doista "izgraditi boljeg Brada"? Što god da se dogodi na putu prema happy houru oko četiri sata, uvijek će imati izgovor da naruče rundu i dignu čašu.


Komentari (0)

Foto