Novi svjetski poredak (1999)

New World Disorder (Originalni naziv)

akcija

Staromodni detektiv i mlada agentica FBI-a razotkrivaju pozadinu kompjuterskog kriminala

 
Režija: Richard Spence
Scenarij: Ehren Kruger, Jeffrey Smith
Uloge: Rutger Hauer, Andrew McCarthy, Tara Fitzgerald, Hari Dhillon, Alun Ragland...

Filmografija

Dva mlada informatička stručnjaka dosjete se kako bi na lagan način mogli doći do bogatstva.Planiraju ukrasti kompjuterski superprogram,ali ih preduhitri mnogo organiziranija i uvježbanija banda.Slučaj zanima i detektiva Marxa koji ima staromodan pristup i averziju prema tehnologiji.Kao pomoć dolazi malada agentica Kris koja se razumije u kompjuterski kriminal i njih dvoje zajedno kreću u lov na tehnološke lopove.

U Silikonskoj dolini dva mlada informatička stručnjaka pokušavaju na lak način doći do bogatstva tako što kradu superprogram od vlastite kompanije. Njihove namjere poremeti banda mnogo klasičnijih i uvježbanijih kriminalaca koja njihovu kompaniju nastoji opljačkati na stari, klasični način: oružjem.

Šef bande, okrutni Kurt Bishop, zainteresira se za dragocjeni program. Slučaj počinje zanimati i detektiva David a Marxa, kojega u istrazi ometaju staromodni nazori i prezir prema kompjuterskoj tehnologiji. Tu će mu pomoći Kris, mlada agentica FBI-a koja kompjuterski kriminal drži u malom prstu.


Komentari (0)

Foto