Pogled iznutra (2005)

THE INSIDE (Originalni naziv)

triler drama kriminalistički

Traumatizirana novakinja FBI-a pridružuje se Odjelu za nasilje u rješavanju brutalnih ubojstava

 
Režija: Dwight H. Little, Kevin Hooks, Allan Kroeker
Scenarij: Howard Gordon, Tim Minear, Jane Espenson
Uloge: Rachel Nichols (Rebecca Locke), Jay Harrington (Paul Ryan), ...

Filmografija

Serija Inside prati novakinju FBI-a u Odjelu za nasilje koja se služi svojom traumatičnom prošlošću kako bi doprla i do zločinca i do žrtve.

Unatoč manjku iskustva na terenu, Rebeccu Locke pozovu da se pridruži FBI-evom Odjelu za nasilje u Los Angelesu koji se bavi psihološki najzahtjevnijim i fizički prijetećim slučajevima.Rebecca to ne zna, ali glasoviti specijalni agent Virgil "Web" Webster osobno ju je odabrao da se pridruži njegovoj jedinici. Ne zbog impresivnih vještina, nego zbog tajne koju krije. Web zna da su Rebeccu oteli i zarobili kao dijete, a ta joj trauma omogućuje jedinstven uvid u um zločinca i žrtve.

S Rebeccom radi specijalni agent Paul Ryan, savjest Odjela, koji sazna za Rebeccinu tajnu. Ryan je odlučan u tome da je zaštiti od Weba, za kojega smatra da nema što neće učiniti da riješi zločin, pa i izložiti svoje agente riziku. Serija prati Rebeccu i njezine kolege kako napreduju iz jednog zahtjevnoga i kompleksnog slučaja u drugi žrtvujući se na privatnom planu. Tko su ti agenti ustvari, zašto ih je Web angažirao, i koja je pozadina Rebeccine otmice?


Komentari (0)

Foto