Biti potpuno iskren (2004)

2BPERFECTLYHONEST (Originalni naziv)

komedija drama

Mladi poslovni čovjek nakon gubitka posla nađe se u nizu neočekivanih i bizarnih sizuacija

 
Režija: Randel Cole
Scenarij: Randel Cole
Uloge: Adam Trese, Andrew McCarthy, John Turturro, Michael Badalucco, Aida Turturro

Filmografija

vojim ugođajem negdje između bogatih dijaloga "Paklenog šunda" i halucinogene atmosfere "Straha i prezira u Las Vegasu", "Biti potpuno iskren" odličan je nezavisni film autora Randela Colea, koji u njemu izbjegava klasičnu naraciju i razrješenja radnje u korist stvaranja umjetničkog djela koje o ozbiljnim životnim problemima progovara na luckast, vizualno dojmljiv i originalan način...

Nekad vas život razočara, nekad vas naljuti, a nekad vas potpuno izludi, kao što je slučaj s Adamom Treseom koji će se u odličnoj nesvakidašnjoj komediji "Biti potpuno iskren" naći u nizu neočekivanih i bizarnih situacija.

Frank (Adam Trese) je mladi poslovni čovjek koji izgubi sve što je imao kada njegova marketinška agencija propadne, a on se mora preseliti natrag k roditeljima. Ne znajući kako dalje, Frank se daje u potragu za bilo kakvim smislom te sve više vremena provodi sa Salom (John Turturro) koji mu daje isključivo bizarne savjete pa ga pošalje i do vidovnjakinje koja će mu proreći budućnost. Tek tada stvari se počinju komplicirati jer Frank propadne kroz zečju rupu i nađe se u potpuno drugom svijetu, gdje posjećuje svoga oca koji za njega ima nimalo lak zadatak.

Film je ovo čija se priča odvija na nekoliko razina, što odlična glumačka ekipa lakoćom izvršava, omogućujući režiseru R. Coleu potpunu realizaciju svoje vizije.


Komentari (0)

Foto