Mickey (2002)

RETURNING MICKEY STERN (Originalni naziv)

komedija

Priča o bivšem igraču bejzbola koji se nađe pred važnim životnim odlukama

 
Režija: Michael Prywes
Scenarij: Michael Prywes
Uloge: Joseph Bologna, Tom Bosley, Renee Taylor, Connie Stevens

Filmografija

Film "Mickey" nezavisna je i pomalo nesvakidašnja komedija redatelja i scenarista Michaela Prywesa, prvi film u povijesti čiji su sporedni glumci – Kylie Delre, Michael Oberlander, Sarah Schoenberg i John Sloan – izabrani internetskim glasovanjem potencijalne publike. Preko portala CastOurMovie korisnici mogli su pogledati audicije i probne snimke, pregledati njihove životopise i međusobno raspraviti o svojim izborima, a za navedenu se četvorku odlučilo oko dva milijuna korisnika...

Što je ono što vas čini onakvima kakvi jeste? Posao? A što onda kada ga prestanete raditi? Odgovore na sva pitanja dat će vam dirljiva komedija "Mickey" o bivšem igraču bejzbola koji se sprema početi novi život.

Nakon veličanstvene karijere, bivši profesionalni igrač bejzbola nalazi se pred važnim životnim odlukama. Kako nastaviti život kada ostaneš bez onoga što ga je definiralo? Pa zabavom i tulumarenjem, u čemu će mu pomoći novi prijatelji na otoku na koji se doselio. Upravo kada je pomislio kako je s njim gotovo, dobio je drugu šansu za život i ljubav.

Film  "Mickey"  je iznimno duhovit i sjajno snimljen film, koji će pričom o novim prilikama, ljubavnoj čaroliji i omiljenom sportu zarobiti srca svih dobronamjernih gledatelja.


Komentari (0)

Foto