Kad ću naći ljubav (2004)

WHEN WILL I BE LOVED (Originalni naziv)

triler drama

Mlada i privlačna djevojka, kći imućnih roditelja istražuje vlastite seksualne granice

 
Režija: James Toback
Scenarij: James Toback
Uloge: Neve Campbell, Frederick Weller, Dominic Chianese, James Toback, ...

Filmografija

Kultni američki nezavisni autor James Toback uvijek se bavio kontroverznim temama, osobito istraživanjem erotskih slojeva egzistencije, pa nije lako pronalazio financijere za svoje filmove."Kad ću naći ljubav" njegov je za sad zadnji projekt u kojem se pojavljuje i kao glumac u ulozi Verina potencijalna poslodavca. Neve Campbell u ulozi Vere glumački posve dominira filmom, a prisjetimo se da se je ta mlada, privlačna i darovita glumica proslavila glavnom ulogom u trilogiji "Vrisak" Wesa Cravena i Kevina Williamsona.

Vera je mlada i privlačna djevojka iz New Yorka, kći imućnih roditelja koji su joj kupili luksuzan stan s predivnim pogledom. Upravo traži posao, no još više je u potrazi za istraživanjem vlastitih granica, što uključuje i one seksualne.

Njezin dečko Ford, koji se bavi podvođenjem djevojaka, želi iskoristiti zanimanje koje bogati talijanski kolekcionar, stari grof Tommaso Lupo, gaji za Veru, te planira upriličiti mu seksualni aranžman s njom za sto tisuća dolara. Vera naizgled prihvaća prijedlog, no zapravo je povrijeđena i ima svoj plan.

 


Komentari (0)

Foto