Ubojita plaćenica (2005)

Lethal (Originalni naziv)

akcija

Ubojita plaćenica krene spasiti svoju sestru koju je oteo opasni krijumčar oružjem

 
Režija: Dustin Rikert
Scenarij: Jeff Wright, Robert Yap
Uloge: Heather Marie Marsden, Frank Zagarino, Lorenzo Lamas, Mark Mortimer, ...

Filmografija

Kada su pomislili da se s njom mogu igrati, gadno su se prevarili. Iako atraktivna, ona je ubojita plaćenica koju ništa neće zaustaviti u naumu da dobije što poželi...

Antoly Federov (Lorenzo Lamas) bivši je KGB-ov tajni agent i opasni krijumčar oružja koji trguje povjerljivim podacima i najstrože čuvanim tajnama američke vojske. Kada vrijedna informacija, koju Federov traži, slučajno završi u rukama Samanthe Stewart (Heather Marie Marsden), ona postane njegovom novom metom. No Federov ne zna dvije bitne činjenice: Samantha je plaćenica s kojom se nije pametno igrati, a s druge strane, tu je i det. Marshall (Frank Zagarino), vrhunski FBI agent koji već duže vrijeme drži Federova na oku čekajući idealan trenutak za njegovo hapšenje. No kada Federov otkrije slabu točku ubojite plaćenice i otme njenu sestru, jedino što joj preostaje je udružiti snage s Marshallom kako bi svatko dobio ono što želi - on Federova na pladnju, a ona život svoje sestre.

Junak akcijskih filmova, Lorenzo Lomas, nominiran za Zlatni globus još 1981. godine, i atraktivna Heather Marie Marsden, udružuju snage u ovom napetom akcijskom trileru o opasnoj ljepotici kojoj se ne biste voljeli naći na putu. Plaćenicu koja prelazi na pravu stranu zakona odlično je odigrala Heather Marie Marsden, američka kantautorica koja je u svoju biografiju upisala i nekoliko akcijskih uradaka. Napete borbe, neočekivani zapleti i zavidni specijalni efekti samo su neke od pohvala filmske kritike i publike stoga ljubitelji akcije nikako neće ostati razočarani.


Komentari (0)

Foto