Loša medicina (1985)

BAD MEDICINE (Originalni naziv)

komedija

Zbog loših ocjena američki student medicine prisiljen je studirati na meksičkom studiju

 
Režija: Harvey Miller
Scenarij: Steven Horowitz, Neil Offen
Uloge: Steve Guttenberg, Alan Arkin, Julie Hagerty, Bill Macy, Curtis Armstrong

Filmografija

Koliko je muke potrebno za karijeru vrhunskog liječnika podsjetit će nas luda komedija o najgorem studiju medicine na svijetu...

Sve o čemu je Jeff (Steve Guttenberg) ikada sanjao je upisati studij medicine i postati uspješan liječnik. No prosječne ocjene u Jeffovim svjedodžbama daleko su od onih koje se traže na najboljim američkim koledžima. Kako bi ostvario svoj san, mladi će se student uputiti na studij medicine u Meksiko, gdje su kriteriji puno niži. Ali, tamo ga čeka pravo iznenađenje - medicinska škola koju vodi direktor-diktator (Alan Arkin) gdje su pravila sasvim drugačija od američkih. No, to neće spriječiti Jeffa da postane uspješan student,  osvoji srce svoje simpatije i poduči opasnog direktora važnoj lekciji.

"Loša medicina" je odlična, otkačena komedija u kojoj u naslovnim ulogama gledamo slavnog narednika Mahoneya iz hita "Policijska akademija" i dobitnika Oskara Alana Arkin ("Mala miss Amerike"). Priča o snu svakog studenta medicine koji se pretvara u komičnu noćnu moru nasmijat će vas do suza te podučiti koje su vrijednosti u životu stvarno najvažnije. Ili se, barem u nekim situacijama i na nekim mjestima, čine najvažnijima.


Komentari (0)

Foto