Spartan (2004)

Spartan (Originalni naziv)

akcija drama kriminalistički

Agenti otkrivaju da se akteri otmice predsjednikove kćeri nalaze upravo u Bijeloj kući

 
Režija: David Mamet
Scenarij: David Mamet
Uloge: Tia Texada, Derek Luke, Val Kilmer, Jeremie Campbell, Bob Jennings, ...

Filmografija

Nakon otmice predsjednikove kćeri specijalac Robert i Curtis dobiju zadatak da ju spase. Tragovi ih vode prema predsjednikovoj kćeri, ali i otkrivaju niz tajni unutar samog vrha. Potraga za djevojkom postaje puno kompliciranija, a glavni akteri nalaze se unutar same Bijele kuće.

Nakon otmice kćeri američkog predsjednika, 15-godišnje Laure (Kristen Bell), specijalac Robert Scott (Val Kilmer) i njegov pomoćnik Curtis (Derek Luke) dobiju zadatak da je spase. Robert Scott je inače povučen, ali odličan vojni specijalac, koji sada treba surađivati s Curtisom, koji je pridošlica u vojnoj policiji. Nakon što Curtis i Scott ispitaju djevojčina dečka, trag ih odvede do trgovine bijelim robljem.

Kada mediji iznenada objave da je djevojka mrtva, Curtis vjeruje da je vijest lažna, a ujedno se i tako približava svom cilju. Potraga za nestalom djevojkom ubrzo postaje puno kompliciraniji zločin u kojem visokopozicionirani dužnosnik Stoddard (William H. Macy) ima svoje prste. Scott počinje shvaćati da se radi o velikoj i opasnoj uroti čiji se glavni akter nalazi upravo u Bijeloj kući.


Komentari (0)

Foto