Kaya (2008)

Kaya (Originalni naziv)

drama

Priča o talentiranoj mladoj pjevačici i njenom rock-sastavu koji preko noći postanu slavni

 
Režija: Bradley Walsh, James Head
Scenarij: Deborah Joy LeVine
Uloge: Danielle Savre, Cory Monteith, Justin Wilczynski, Mike Dopud, Joe Macleod...

Filmografija

Gledatelji će lako zavoljeti ovu zanimljivu kanadsko-američku reality dramu o talentiranoj mladoj pjevačici koja se svim srcem trudi uspjeti u surovom glazbenom svijetu punom razočaranja i skrivene ljubomore.

Upoznajte Kayu, mladu i talentiranu pjevačicu rock-sastava "Crossing Coldwater”, koji je preko noći od običnog gradskog benda prerastao u svjetsku senzaciju. Njihov posljednji studijski album prodan je u nekoliko milijuna primjeraka, a Kayi i članovima njezinog benda u potpunosti se mijenjaju životi - odjednom su postali bogataši.

Novonastala slava lijepoj Kayi donosi i povlastice o kojima je dosad mogla samo sanjati. Osim što svake večeri izlazi u najbolje klubove u kojima je očekuje poseban VIP tretman, Kaya uživa i u kupnji elegantnih sportskih automobila i skupe dizajnerske odjeće. No svijet bogatih i slavnih ima i svoju drugu, tamnu stranu. Otkako su postali svjetske glazbene zvijezde, Kaya i dečki iz "Crossing Coldwatera” svakodnevno se suočavaju s odricanjima i kušnjama modernog društva u kojem caruju paparazzi i "žuti tisak“. I dok Gunnar, bubnjar i Kayin bivši dečko, i Taylor, gitarist i neizlječivi ženskaroš, u potpunosti iskorištavaju svaku šansu za dodatnim eksponiranjem, basist Manny i Kaya, s druge strane, pokušavaju držati živote svih članova benda pod kontrolom…

Uloga glavne protagonistice Kaye pripala je glumici Danielle Savre, američkoj pjevačkoj amaterki poznatijoj po ulogama u serijama poput „Heroji“, „Pod kaznom do smrti“, „Malcolm u sredini“ i „CSI“, te nekoliko filmova. Ostale članove benda glume Cory Monteith (bubnjar Gunner), Joe MacLeod (basist Manny) i Justin Wilczynski (gitarist Taylor).


Komentari (0)

Foto