Smrtonosna požuda (2006)

Fatal Desire (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Mračni, seksom nabijeni triler o savršenom spoju koji postane savršena noćna mora

 
Režija: Ralph Hemecker
Scenarij: Paul Janczewski, Mark Morris
Uloge: Anne Heche, Eric Roberts, Kathleen York, Melyssa Ade, James Edward Campbell

Filmografija

Bivši policajac Joe preko interneta upozna mlađu ženu. Nakon burne seksualne veze žena zatrudni, no tada i prizna Joeu kako ju je zlostavljao otac, a potom i suprug, gangster.

Tanya Sullivan (Anne Heche), majka tinejdžerice Molly (Jessica Parsons), radi kao prodavačica kozmetike u Pittsburgu. Preko Interneta upoznaje sjajnog muškarca, Joea Donnelyja (Eric Roberts), koji radi u kockarnici. Joe je bivši policajac, koji je bio prisiljen dati ostavku nakon što je istinito svjedočio protiv kolega. Ujedno, Joe je i rastavljeni, brižni otac tinejdžera Teddyja, koji je odabrao život s ocem, no ipak živi s majkom, jer mu se Rhode Island, na kojem živi njegova majka, više sviđa.

Nakon nekoliko mjeseci uzbudljivog dopisivanja, Tanya prvi put dolazi u Atlantic City te se njih dvoje upuštaju u vruću seksualnu vezu. Tanya zatrudni te prizna Joeu da ju je zlostavljao otac, a potom i suprug, koji je gangster. Joe shvaća da je upitno je li on djetetov otac, no svejedno ostaje uz nju, a zbog prijetnji i uvreda koje mu upućuje njen suprug, odlazi u Pittsburg s pištoljem. Tada sve kreće nizbrdo, a Joe se nađe u vrtlogu intriga, strasti i zločina.


Komentari (0)

Foto