Čarobni svijet 2 (2001)

Infinite Worlds of H. G. Wells (Originalni naziv)

romantika sf

Kroz noćne pokuse i tajna istraživanja paranormalnog Wells i Jane ulaze u vrtlog vremena

 
Režija: Robert Young
Scenarij: H.G. Wells, Nick Willing
Uloge: Tom Ward, Katy Carmichael, Eve Best, Nicholas Rowe, Matthew Cottle, ...

Filmografija

Jane i Wells istraživanjima paranormalnog otkriju ulaz u vrtlog vremena,prošlosti i sadašnjosti.Taj zagonetni svijet koji ne mogu podijeliti sa ostalim postaje njihova čudesna tajna koja će ih zauvijek povezivati.

Kroz noćne pokuse i tajna istraživanja paranormalnog te kroz prilike i čuda sudbine, Wells (Tom Ward) i Jane Robbins (Katy Carmichael) ulaze u vrtlog vremena, prošlosti i sadašnjosti, za koji nikad nisu mislili da postoji. Budući da taj zagonetni svijet ne mogu podijeliti s ostalima, to postaje čudesna tajna koja će ih povezati zauvijek. Na Wellsovo iznenađenje, Ellen (Eve Best) prihvaća njegove neobične priče o putovanjima kroz vrijeme.

Kako i sama priznaje, ona nije novinarka, već tajna vladina agentica koja je naslijedila zagonetan predmet koji bi samo Wells mogao prepoznati: kristalnu kuglu za koju se govori da sadrži tajne svemira, naše veze s drugim planetima te nekadašnje susrete s njima. No Ellen otkriva da je u srcu zagonetne kugle zarobljeno jednako zagonetno srce Jane Robbins, koja je nadahnula H. G. Wellsa da ispriča zapanjujuću istinu u obliku znanstvene fantastike.


Komentari (0)

Foto