Došljaci (2000)

THE NEWCOMERS (Originalni naziv)

drama obiteljski

Priča o obitelji koja zbog financijskih problema započinje novi život u omanjem gradiću

 
Režija: James Allen Bradley
Scenarij: Garrett Clancy, Tony Jiti Gill
Uloge: Christopher McCoy, Matt McCoy, Kate Bosworth, Elizabeth Duff, Billy Kay, ...

Filmografija

Kako bi preživjeli, morali su život koji su dobro poznavali i u kojem su se ugodno osjećali zamijeniti potpuno novim, shvaćajući da je ono što ih drži zajedno ljubav i međusobno povjerenje...

Nakon financijskih poteškoća, obitelj Docherty primorana je preseliti se iz velikoga grada u omanji gradić i započeti život ispočetka. Po dolasku, otac obitelji saznaje kako ga obećano zaposlenje ipak ne čeka, a unatoč njegovom protivljenju, supruga prihvaća slabo plaćen, ponižavajući posao. Njihova tinejdžerska djeca suočavaju se s problemima prilagođavanja sporom tempu seoskog života, sukobljavajući se sa susjedom koji se bez ikakvoga vidljivog razloga Dochertyjevima trudi zagorčati život.

Obiteljska drama "Novi početak" redatelja Jamesa Allena Bradleyja, priča je o tome kako se najteže životne prepreke mogu svladati uz pomoć obitelji i vjere u bolje sutra. Smještajući radnju u rustikalnu sredinu, koja živi sporijim tempom od užurbanog velegrada, autori kao da poručuju kako u vrtoglavoj jurnjavi velikih sredina zaboravljamo na ono što je bitno. Manjim ulogama u slavnim filmskim i televizijskim naslovima ('Seinfeld', 'L.A. Povjerljivo', 'Melrose Place') Matt McCoy je pokazao kako je glumac na kojeg se može ozbiljno računati, ali glavni pokretač filma ipak je njegov sin Christopher u ulozi dvanaestogodišnjaka koji promjene ipak najteže podnosi.


Komentari (0)

Foto