Pobijedi Šolu (2009)

Pobijedi Šolu (Originalni naziv)

show zabava

Za bogate nagrade natjecatelji će morati pobijediti Šolu u petnaest različitih igara

 

Namijenjen čitavoj obitelji, zabavni show "Pobijedi Šolu" bit će prepun akcijskih i humorističnih elementa, a natjecatelji će imati priliku igrama znanja, snage i vještine pobijediti Vladu Šolu...

Originalan, uzbudljiv i dinamičan novi televizijski format po prvi puta će biti predstavljen u Hrvatskoj. Namijenjen čitavoj obitelji, zabavni show "Pobijedi Šolu" bit će prepun akcijskih i humorističnih elementa, a natjecatelji će imati priliku igrama znanja, snage i vještine pobijediti Vladu Šolu.

U svakoj emisiji gledateljima će se predstaviti troje kandidata, od kojih će samo jedan dobiti priliku pobijediti Šolu u petnaest različitih igara. U skoro više od dva sata Šola će morati dokazati svoju superiornost i znanje u sportskim igrama, kvizovima, dječjim igricama, igrama na zabavnim aparatima i u mnogim drugim maštovitim zadacima. Ukoliko natjecatelj uspije pobijediti Šolu, odlazi kući s novčanom nagradom, a u slučaju Šoline pobjede, glavna nagrada će biti prenesena u sljedeću emisiju, a iznos se povećava.

VEZANE VIJESTI

21.2.2009. 0:50

Pobijedi Šolu - RTL startao s novim gameshowom

Vlado Šola izgubio u prvoj emisiji od policajca Damira Cara

20.3.2009. 0:50

Video: Vlado Šola pobijedio Tenu

U drugom nastavku showa "Pobijedi Šolu" vidjeli smo i kako izgleda borba protiv nježnijeg spola


Komentari (15)

Foto