Osuđeni (2007)

The Condemned (Originalni naziv)

akcija triler kriminalistički

Skupina osuđenika na smrt sudjeluje u okrutnom reality showu, a jedini cilj je ostati živ

 
Režija: Scott Wiper
Scenarij: Rob Hedden, Scott Wiper
Uloge: Steve Austin, Vinnie Jones, Robert Mammone, Tory Mussett, Manu Bennett, ...

Filmografija

U ovom filmu glume zvijezde američkog profesionalnog hrvanja, a u središtu priče nalazi se snažni i hladnokrvni profesionalni hrvač Steve Austin. Film kritizira kulturu nasilja kojom obiluju suvremeni mediji.

Jack Conrad (Steve Austin) u korumpiranom zatvoru smještenom u Srednjoj Americi čeka izvršenje smrtne kazne. Tajkun i okrutni šef u svijetu zabave, Ian Breckel (Robert Mammone) nudi Conradu posljednju priliku za pomilovanje. On otkupljuje Conrada i ostalih devet osuđenika na smrt te ih prisili da sudjeluju u novom televizijskom reality showu.

Igra je jednostavna, natjecatelji su odvedeni na pusti otok na kojem su postavljene kamere te im je rečeno da se moraju ubiti ili će sami biti ubijeni u sljedećih 30 sati.Nakon isteka vremena, jedini preživjeli za nagradu dobit će slobodu i veliki novčani dobitak, a gledatelji cijeli događaj mogu pratiti preko Interneta.

Conrad, koji po prirodi nije ubojica, mora braniti sebe od protivnika Saigea (Masa Yamaguchi), japanskog majstora borilačkih vještina, zloglasnog Brita McStarleyja (Vinnie Jones), te opasne žene iz Gane, Yasantwe (Emelia Jones). U međuvremenu, Conradova se djevojka (Madeline West) brine za njegovu sigurnost, a Mammoneova djevojka počinje sumnjati u moralnost te internetske pustolovine.


Komentari (1)

Foto