Zodiac (2005)

The Zodiac (Originalni naziv)

horror drama kriminalistički

Detektiv mora što prije riješiti slučaj manijaka koji ubija parove i širi strah

 
Režija: Alexander Bulkley
Scenarij: Kelley Bulkeley, Alexander Bulkley
Uloge: Justin Chambers, Robin Tunney, Rory Culkin, William Mapother, ...

Filmografija

Nakon prvog ubojstva para koje se dogodilo 1968. ništa se nije posebno dogodilo u smislu da se ulovi okrutni ubojica. Stvari se dodatno zakompliciraju kada se 1969. dogodi jos jedno ubojstvo para koje je ponovno proširilo strah među stanovnicima. Detektiv Parish mora rasvijetliti situaciju i što prije ulovoiti ubojicu kako bi vratio mir među stanovništvo...

Nakon prvog ubojstva mladog para u prosincu 1968. detektiv Parish dobiva u zadatak što je prije moguće riješiti slučaj. Odmetnuti novinar u međuvremenu daje veliki prostor nepoznatom ubojici koji širi strah među ljudima. Parishova žena i 12godišnji sin Johnny su također pod velikim stresom.

Stvar će se dodatno zakomplicirati sredinom 1969. nakon ubojstva još jednog para nakon čega slijedi famozni telefonski poziv u policijsku postaju sa priznanjem ubojstava. Lokalne novine istovremeno dobivaju pismo, kriptogram koji bi trebao otkriti identitet ubojice.Pisma, pozivi, šifrirane poruke i golema medijska pozornost dovode Matta i njegovu obitelj na rub ludila, a uslijedit će i nova ubojstva.


Komentari (1)

Foto