Sedam stvari koje moram učiniti prije tridesete (2008)

7 Things to Do Before I'm 30 (Originalni naziv)

komedija

Popis koji je napravila kao dijete promijeniti će život nesigurne djevojke

 
Režija: Paul A. Kaufman
Scenarij: Duane Poole
Uloge: Amber Benson, John Reardon, Julia Duffy, Christopher Jacot, Haig Sutherland

Filmografija

Lori Madison mlada je djevojka kojoj se sve više približava trideseti rođendan. Kada shvati da joj život nije onakav kakvim ga je zamišljala ona konačno odluči preuzeti stvari u svoje ruke kako bi ostvarila duboko skrivene želje.

Zgodnoj, šarmantnoj i punašnoj (bar se ona tako vidi) Lori Madison (Benson) još samo mjesec dana preostaje do tridesetoga rođendana kada se njezin život okrene naglavce. Kad izgubi posao, stan i dečka u New Yorku, odluči se vratiti kući u Colorado, svojoj poprilično krupnoj majci i brižnomu bratu - kako bi se pribrala. U svojoj dječjoj sobi Lori otkrije popis koji je izradila dok je bila dijete: "7 stvari koje trebam učiniti prije tridesete"  - i shvati da nije učinila nijednu od tih stvari.

Stoga pogleda u prošlost kako bi izradila mapu za budućnost odlučujući da će učiniti sve stvari s popisa – iako joj je ostalo manje od mjesec dana do 30. rođendana. Tijekom njezina pothvata – u smiješnim, romantičnim i hrabrim pustolovinama – ona stječe samopouzdanje, pronalazi pravu ljubav  i napokon riješi odnose s majkom, koju je oduvijek krivila za svoj problem pretilosti. Na kraju Lori ne postaje samo osoba kakvom se zamišljala, nego otkriva da je upravo takva bila cijelo vrijeme i da je samo trebala otvoriti oči.


Komentari (0)

Foto