Cold Blood (2007)

Cold Blood: Interference (Originalni naziv)

kriminalistički

Detektivi Norton i Granger pokušavaju razriješiti misterij zloglasnog serijskog ubojice

 
Režija: Suri Krishnamma
Scenarij: Kieran Roberts
Uloge: Jemma Redgrave, John Hannah, Matthew Kelly, Ace Bhatti, Pauline Quirke, ...

Filmografija

Napeta kriminalistička drama razriješava slučajeve okrutnih ubojstava.

Serijski ubojica Brian Wicklow je iza rešetaka, no ne prestaje misliti na inspektoricu Eve Granger, a shvatio je i da Jake pomaže policiji u razrješavanju zloglasnih zločina serijskog ubojice. U prvoj epizodi Wicklowa izbode zatvorenik pa detektivi dolaze u zatvor kako bi utvrdili je li njegov život doista ugrožen ili je sve samo dio igre. U međuvremenu, policija ponovno otvara slučaj mlade djevojke koja je prije nekoliko godina preminula u nerazjašnjenim okolnostima. Chris, dječak s poteškoćama u učenju, optužen je za ubojstvo. Nakon boravka u zatvoru optužba je pobijena. Chris je ponovno slobodan pa detektivi Norton i Granger moraju otkriti tko je doista počinio zločin.

U drugoj epizodi istražuje se niz sumnjivih smrti u vojnoj bazi. Jake je postao neslužbeni policijski psiholog koji mora razotkriti ubojičin um. Eve i Jake još su bliži, no hoće li ih sjene njegovih prošlih zločina ikad napustiti?

U posljednjoj epizodi Eve se napokon suočava sa svojim demonima. Jake susreće davno izgubljenog sina, a Wicklow planira krvavu osvetu s dramatičnim svršetkom.

 

 


Komentari (0)

Foto