Fatalni susret (2001)

ISLAND PREY (Originalni naziv)

triler drama romantika

Supruga bogataša si zagorča život nakon kratke ljubavne avanture s tajanstvenim muškarcem

 
Režija: William Riead
Scenarij: William Riead
Uloge: Olivia Hussey, Don Murray, Anthony John Denison, Edward Asner, Jerry Hardin

Filmografija

Trenuci indiskrecije dovest će je do najvećih strahova te zaprijetiti njenom životu i svemu što je kroz godine stekla, u ozbiljnoj drami o neželjenim problemima srednjih godina...

Sredovječna Catherine Gaits (Olivia Hussey) nije zadovoljna količinom strasti koju prema njoj osjeća njezin suprug Parker (Don Murray), bogati industrijalac kojemu je na pameti isključivo posao. Jednog dana, Parker odluči kupiti luksuznu jahtu pa nakon početnih pregovora pošalje Catherine da dovrši posao. Na dokovima Catherine upozna mladog, naočitog Petera Thorntona (Anthony John Denison), s kojim se počinje nalaziti. Njihovo prvotno prijateljstvo ubrzo se pretvara u nadomjestak onoga što im nedostaje u braku, a stvari lagano izmiču kontroli. 

Da novac nije sve, još će nam jednom pokazati redatelj i scenarist William Riead u svome promišljenom i uvjerljivom filmu "Fatalni susret", drami koja upozorava na sve što možemo dobiti posegnemo li za lakim užicima.

Ulogu gospođe kojoj život ne izgleda onako kako se nadala, uslijed čega je spremna na preuzimanje velikih rizika, odlično je odigrala Olivia Hussey, kojoj su zahvalnu asistenciju pružili Don Murray i Anthony John Denison kao muškarci oko kojih se vrti njezin svijet.


Komentari (0)

Foto