Daleko od kuće (1995)

FAR FROM HOME: THE ADVENTURES OF YELLOW DOG (Originalni naziv)

obiteljski avantura tinejdžerski

Nakon brodoloma, završivši u divljini tinejdžer i njegov labrador moraju pronaći put kući

 
Režija: Phillip Borsos
Scenarij: Phillip Borsos
Uloge: Mimi Rogers, Bruce Davison, Jesse Bradford, Tom Bower, Joel Palmer, ...

Filmografija

Pas Yellow će pomoći svom vlasniku da se vrati kući i još jednom potvrditi kako je pas zaista čovjekov najbolji prijatelj...

Tinejdžer Angus (Jesse Bradford) udomi psa lutalicu i nazove ga Yellow. Njegova majka Catherine (Mimi Rogers) ne misli da je Angus dovoljno odgovoran da se brine za labradora, ali ne može ne ispuniti sinu želju kada vidi koliko se vezao za psa. Nekoliko dana poslije, Angus, njegov otac John (Bruce Davison) i pas upadaju u strašno nevrijeme, a olujno more prevrne im brod. Angus, kojeg je otac poučavao tehnikama preživljavanja u divljini, i  Yellow nestali su, a John je nađen i odvezen u bolnicu. Srećom, Angus je kod sebe imao mali čamac na napuhavanje koji im je spasio život, ali su odbačeni daleko od svake civilizacije.

Filmovi o psima koji čovjeku pomažu u nevolji, pogotovo kad je riječ o izgubljenim tinejdžerima u divljini, omiljena su tema filmaša i gotovo uvijek poluče uspjeh. Tako je i s filmom "Daleko od kuće", koji će gledatelje impresionirati voljom i izdržljivošću dječaka i njegovog najboljeg prijatelja u divljini, u kojoj vrebaju nebrojene opasnosti.


Komentari (0)

Foto