Lovac (2003)

ALIEN HUNTER (Originalni naziv)

akcija triler sf

Znastveni tim se dovede u opasnost istražujući neidentificirani objekt na Južnom polu

 
Režija: Ron Krauss
Scenarij: Boaz Davidson, J.S. Cardone
Uloge: James Spader, Janine Eser, John Lynch, Leslie Stefanson

Filmografija

Lovac nimalo prijateljskih namjera stigao je na naš planet...Zanimljivi vizualni efekti jedan su od glavnih aduta ove znanstveno-fantastične akcije koja će ponajviše zabaviti ljubitelje žanra. Iako radnja filma ostavlja dojam kako je sačinjena od elemenata različitih znanstvenih fantastika, poput filmova "Predator", "Kontakt", "Alien" i "Dosjei X", sam razvoj radnje, kao i završetak, oduševljavaju originalnošću...

Godina je 1947., mjesto radnje New Mexico. Radio-operater uhvati nepoznati signal, ali tijekom istrage netragom nestane. Pedesetak godina kasnije zamijećen je isti signal, a satelit uoči nepoznati objekt u samom srcu Antarktike. Kriptolog, dr. Julien Rome (James Spader) pozvan je kako bi istražio misteriozno otkriće na Južnom polu. I dok njegov tim pokušava otvoriti neidentificirani objekt, dr. Rome dešifrira signal koji šalje veoma jednostavnu poruku - ne otvarati.

Karizmatični James Spader, kojeg najviše pamtimo po ulogama u seriji „Pravda za sve" te filmovima „Supernova" i „Zvjezdana vrata", odlično se snašao u ulozi znanstvenika suočenog s nevjerojatnim i opasnim otkrićem.

 


Komentari (0)

Foto