Žene 1 (2001)

A Girl Thing (Originalni naziv)

komedija drama

Beth je psihijatrica koja koja sluša o snovima, nadama i strahovima suvremenih žena

 
Režija: Lee Rose
Scenarij: Lee Rose
Uloge: Kate Capshaw, Stockard Channing, Rebecca De Mornay, Mia Farrow, ...

Filmografija

Radnja filma se odvija oko jedne njujorške ulice, jednog kafića i psihijatrijske ordinacije te se na inteligentan način bavi ženama i njihovim odnosima na početku 21. stoljeća.

 Dr. Beth Noonan (Stockard Channing) je psihoterapeutkinja koja se svakoga sata bavi jednim pacijentom, inače Beth je psihijatrica koja sluša o snovima i težnjama, čežnjama i noćnim morama, nadama i strahovima suvremenih žena. U prvom se satu bavi pacijenticom koja nije sposobna biti u vezi. U prvoj priči Lauren Travis (Elle Macpherson) uspješna partnericu iz njujorške odvjetničke tvrtke, koja nije u stanju održati vezu s muškarcem.

Nakon najgoreg dvostrukog slijepog spoja u životu privuče je žena koja je također bila na tom spoju, Casey (Kate Capshaw), uspješna direktorica marketinga, te njih dvije započnu vatrenu vezu, koja zakomplicira njihove živote. U drugom se satu bavi sestrama koje mrze jedna drugu i koje se još jednom pokušavaju pomiriti. U drugoj priči Kim McCormack (Rebecca DeMornay), Glenne Headley (Helen McCormack) i Allison Janney (Kathy McCormack) glume tri sestre koje su prisiljene provesti tjedan dana zajedno u kući, svoje nedavno preminule majke kako bi dobile veliko nasljedstvo.


Komentari (0)

Foto