četvrtak, 14.11.2019 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Ne događa se često da neka kazališna predstava u Hrvatskoj doživi stotu izvedbu, a to je pošlo za rukom 'Brodolomkama', dirljivoj i tragikomičnoj priči o četiri žene zarobljene u raljama alkoholizma. Glumačka postava predvođena Ecijom Ojdanić otkrila je tajnu uspjeha ove predstave, ali i što bi u slučaju brodoloma ponijeli sa sobom na pusti otok. Odrastao s komentarima da je čudo od djeteta, danas 19-godišnji Roko Blažević predstavlja svoju drugu samostalnu pjesmu. Nakon pauze koja je uslijedila nakon nastupa na Eurosongu, vraća se na glazbenu scenu! Kako sad gleda na nastup s kojim je predstavljao Hrvatsku u Izraelu, kako se oporavlja od operacijskog zahvata te što ga može naljutiti, otkrio je ekipi IN magazina. U rubrici Kuhanje je IN Sanja priprema pohane banane! Propuštene emisije IN Magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
Režija:
Scenarij:
Uloge:

Filmografija

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

Opširnije

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama.

Video

Foto

Komentari (2)
© 2008-2020 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >