četvrtak, 27.06.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Mati Rimcu ovih dana ne cvjetaju ruže. Navodno se rastaje od supruge Katarine nakon tri godine braka, a problemi su se javili i na poslovnom planu. Stjepan Hauser u Las Vegasu se družio sa slavnom Celine Dion, a chef Mario Mandarić otkrio je kako se snalazi s mijenjanjem pelena. Pregled showbizz priča donosi naš Davor Garić. Početkom mjeseca glumica Sementa Rajhard, koja se posljednjih dana često pojavljuje u javnosti, potvrdila je da je u drugom stanju. Prelijepa trudnica detalje o drugoj trudnoći, imenu koje su izabrali za bebu te ljetnim planovima, otkrila je našoj Matei Slogar. Nakon prvog objavljenog putopisa – ''Himalajski dnevnik'', glazbenik Hrvoje Rupčić postao je omiljeno štivo zaljubljenika u putovanja. Uslijedila je knjiga ''U zemlji plementih ljudi'', odnosno putopis po Iranu, koji ga je potaknuo da zajedno sa suprugom nastavi istraživati zemlje drevne Perzije i puteve Turkestana. Priča Lane Samaržije. Njegov život mogao bi biti predložak za filmski scenarij. Marinko Radaković profesionalno je igrao nogomet, studirao pravo, a onda je krenuo glumačkim putem. Bio je dio popularnih serija "Naslijeđe" i "Zakon i red", a uskoro izlazi serija u kojoj je stao uz bok Robertu de Niru. O tome je razgovarao s našom Dijanom Kardum. Karijera slavne Naomi Campbell duga je 4 desetljeća. Zahvaljujući njoj tamnoputim modelima otvoren je put na svjetske piste, a javnost je iznenadila i kad je postala majka u 50-ima. Njezina impresivna karijera bila je nadahnuće za izložbu najlegendarnijih komada odjeće koje je nosila. Priča Dijane Kardum. Ono što su u Hrvatskoj sarma i zagorski štrukli, to su u Švedskoj mesne okruglice i ukiseljena haringa. Naša Matea Slogar odlučila je provjeriti što se najčešće nalazi na jelovnicima Šveđana. Vodimo vas u gastro obilazak jedne od najpoznatijih tržnica u Malmeu. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto