srijeda, 26.06.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Zlatan Stipišić Gibonni razgalio je svoje Splićane još jednim koncertom. Našem Gordanu Vasilju ekskluzivno je otkrio tajnu svoje povezanosti s publikom, ali i razmišlja li o glazbenoj mirovini. Uz planirano snimanje kultnih Kumova, Nova TV počela je sa snimanjem nove dramske serije „U dobru i zlu“. To je prvi put da će jedna televizijska kuća istovremeno snimati i producirati dvije velike dramske serije. Prvi se put snima i u novim studijskim prostorima, na setovima koji se protežu na više od dvije tisuće kvadratnih metara. Upravo vas tamo premijerno vodimo te upoznajemo s nekim od likova. Vrata je odškirnula Maja Perica. Njegova pjesma Too Sweet trenutno je na vrhu glazbenih ljestvica. Turneja diljem Sjedinjenih Američkih Država i Europe mu je rasprodana, što irskog glazbenika Hoziera čini jednim od najtraženijih u svijetu. Sinoć je prvi put nastupio u Zagrebu gdje je oduševio publiku kojoj ni kiša ni blato nisu smetali. Prije nastupa razgovarao je s našom Dijanom Kardum, a više pogledajte u idućim minutama. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto