utorak, 18.06.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Nogometna euforija ne posustaje, cijela Hrvatska je uz naše vatrene uz želje da u sutrašnjem dvoboju protiv Albanije pokažemo svoju pravu nogometnu snagu. Naš Hrvoje Krolo doznao je tko je od poznatih Hrvata najveći navijač, a tko je dokazano najvještiji s loptom. Jedna od naših najzaposlenijih pjevačica Maja Šuput radi punom parom. Na koncertu u Podstrani posjetio ju je naš Gordan Vasilj kojem je otkrila sve o novom duetu, novoj sezoni Supertalenta, ali i koji savjet joj je tijekom nedavnog druženja dao Mate Mišo Kovač. Prošlo je godinu dana otkako je kročio u ring, a sada ga čeka veliki povratak - Antonio Plazibat dovodi Glory u zagrebačku arenu! Dok se oporavljao od teškog prijeloma ruke, bavio se temama od javnog interesa i zbog toga često punio novinske stupce, pa je tako, bez dlake na jeziku, našoj Sanji Jurković otkrio što misli o Filipu Hrgoviću, u kakvom je odnosu s bratom, ali i zašto ljudi misle da je njegovo prijateljstvo s Gršom lažno. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto