ponedjeljak, 27.05.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Hrvatski film osvojio je svoju prvu Zlatnu palmu od osamostaljenja države. Kratkometražni uradak Nebojše Slijepčevića, s Goranom Bogdanom u glavnoj ulozi, okrunjen je prestižnom nagradom u Cannesu. Zašto je priča "Čovjek koji nije mogao šutjeti" toliko važna, čime je potresla i samog Gorana dok se pripremao za film te kakav je osjećaj donijeti kući ovo povijesno priznanje, ekipa filma otkriva u idućim minutama. Duhovno-glazbeni spektakl "progledaj srcem'', dva dana zaredom, napunio je zagrebačku Arenu. Događaj je to koji već 10 godina privlači vjernike i dokazuje da je moć moderne kršćanske glazbe itekako velika. Ondje je bila i ekipa IN magazina. Fantastični Alen Bičević u cijeloj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" bio je apsolutni rekorder prema broju pobjeda, a sinoć je proglašen i pobjednikom osme sezone. Otkrivamo zašto je za posljednju transformaciju izabrao Hanku Paldum te kako se nosi s činjenicom da njegovo lice sada izgleda poznato na svakom koraku. Radio je s Georgeom Clooneyjem, Leonardom Dicaprijem i Russelom Croweom, no od svih zvijezda uvijek su mu bili draži njegovi konji. Naš najstariji kaskader Ivo Krištof na setovima je gorio, padao, lomio se i gotovo izgubio glavu, no samo je jedna stvar najviše boljela. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto