ponedjeljak, 20.05.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Nakon 12 godina Vlado Kalember i Srebrna krila objavili su novi album. Kako je nastao njihov megahit Ana, zašto im je na vrhuncu karijere koncert trajao samo nekoliko minuta te zbog čega je Vladu u zračnoj luci privela policija, zna In magazin. Nijedna tradicionalna zabava u Hrvatskoj zasigurno ne može proći bez prkača, odnosno malih kolača. Ove slasne zalogaje u Virju žele zaštititi od zaborava pa je ondje već 9. godinu održana prkačijada. Osim degustacije, moglo se tu saznati i nešto o kolačima iz Vijetnama i Paragvaja, a doznali smo i tko peče najbolje prkače. U polufinalu showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnio Tomislav Marić Toma kao Josipa Lisac. Ovim nastupom upisao je drugu pobjedu u osmoj sezoni showa. Dojmove transformacije u jednu od najvećih glazbenih diva s ovih prostora otkrio je u In magazinu. Neno Belan slavi 40 godina karijere i najavljuje velik koncert u zagrebačkoj Areni. In magazin se s omiljenim glazbenikom družio na proslavi Dana grada Omiša. Tom prigodom progovorio je o ljubavi, najvažnijim ženama u njegovu životu te prijatelju Marijanu Banu, koji se povukao iz javnosti. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto