srijeda, 08.05.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Baby Lasagna u finalu je Eurosonga. Sjajnim nastupom oduševio je publiku u dvorani, koja je pjevala uglas s njim, ali i gledatelje pred malim ekranima, koji su ga ngradili svojim glasovima. Oduševljeni su i pravi poznavatelji ovog glazbenog natjecanja, a Baby Lasagna nakon nastupa otkrio je što misli o svojem statusu favorita. Na sinoćnjem koncertu Petra Graše na prepunoj splitskoj rivi okupilo se 60 tisuća ljudi, među kojima je bila i pjevačeva trudna supruga Hana. Tom prigodom, miljenik publike je našem Gordanu Vasilju ekskluzivno progovorio o dolasku prinove te novim pjesmama koje bi uskoro trebale ugledati svjetlo dana. Ni promjenjivo vrijeme nije spriječilo Splićane i mnogobrojne goste u proslavi svetog Duje! Naša ekipa provela je dan na prepunim splitskim ulicama, ali i obišla tradicionalnu fjeru, na kojoj je ponuda ove godine bila potpuno drugačija nego prije. Nova era stigla je u omiljenu televizijsku seriju Kumovi. Zaglave su izgubile status općine, a s tim dolaze i novi problemi. Koji će novi likovi unijeti pomutnju, kako su se snašli na setu, ali i kako je došlo do promjena imidža Vinka Macana, pogledajte u idućim minutama. Vojko V i Grše jedni su od najpopularnijih repera ovih prostora. U razgovoru s našim Hrvojem Krolom osvrnuli su se na svoj uspjeh, ali i iskreno ispričali koliko im obitelj znači te kakvi su očevi svojim sinovima. Ima tek 12 godina, a iza nje je već više od 60 nastupa i brojne nagrade na međunarodnim festivalima. Nedavno je stigla još jedna, najveća i najvažnija dosad. U konkurenciji od 26 natjecatelja u finalu dječjeg Sanremo glazbenog natjecanja, Zoe Šestan odnijela je pobjedu. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto