četvrtak, 02.05.2024 10:25

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Stotine kamiona okupile su se na jednom mjestu, a sve zbog drugog izdanja Truck Showa Dalmacija. Iako je sve na prvi pogled izgledalo kao kulisa za snimanje filmova, posjetitelji su mogli uživati u ovim divovima koji očaravaju svojim izgledom. Okupljene je zabavila i Maja Šuput koja je otkrila kakva je u ulozi vozačice te kako su dosad prolazili njezini susreti s prometnim policajcima. Hrvoje Krolo. Jedan je od naših poznatijih chefova, no supruga mu brani da kuha doma. Ante Udovičić obožava ići na utakmice i zabavljati se s društvom, ali mu je najdraže putovanje ono s obitelji. Našem Saši Knežiću otkrio je i zašto još uvijek stažira. Rijetko su koji glumci u Hollywoodu toliko hrabri da sami skaču s litice, vise s aviona ili izvode opasne vratolomije poput Toma Cruisea. Ryan Gosling i Emily Blunt, zvijezde novog filma Kaskader, definitivno nisu među njima. Otvoreno su podijelili svoje noćne more sa seta, na kojem je oboren Guinessov rekord u prevrtanju automobilom. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto