četvrtak, 25.04.2024 10:40

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Nives Celzijus progovorila je o svojoj ulozi majke. Kaže da je u mladosti bila žrtva poruga i vršnjačkog nasilja jer je bila drugačija, pa svoju djecu odgaja da prihvaćaju različitosti. Priznala nam je i zašto ne želi ukloniti upečatljivu tetovažu posvećenu bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću. U sasvim iskrenom intervjuu Nives je detalje otkrila našem Davoru Gariću. Ljubav nas veže i spaja, ona je smisao života. Opjevana je u mnogobrojnim pjesmama. A neobična izložba u podrumima Dioklecijanove palače, poznate Hrvate natjerala je na razmišljanje upravo o njoj. Kako Tonči Huljić deFInira ljubav, čime se bavi Robert Kurbaša, koji je temelj obitelji Huljić-Grašo, ali i što s cijelom pričom ima prsten na kojem piše ''ljubav'', doznao je Hari Kočić. Nitko svakodnevne prizore iz bračnog života ne portretira s takvom duhovitošću poput Tisje Kljaković Braić. A humor ne isijava samo iz njezinih karikatura, već i iz pristupa životu, roditeljstvu i braku. Zato nam je u sebi svojstvenom stilu odgovorila na sva pitanja - od toga zašto je neugodna za suživot, kako se nosi s pubertetom starije kćeri, ali i kakvim ju je darom suprug šokirao. Prva je žena koja je unatrag 10 godina pobijedila na Sanremu. Sa samo 22 obara rekorde slušanosti na top ljestvicima, a njezina ovogodišnja turneja gotovo je rasprodana. Upoznajte Angelinu Mango, mladu glazbenicu koja ove godine predstavlja Italiju na Eurosongu. Priča Dorotee Filipaj. I dok svoje kronološke godine znamo svi, rijetko smo upoznati s onim biološkim. Naime, s obzirom na zdravlje i kvalitetu života, biološka starost može biti značajno manja ili veća od one koju mjerimo brojem svjećica na rođendanskoj torti. Kako postići da vam tijelo bude čak i dvostruko mlađe od stvarne starosti, otkriva Ana Vela. A sad pedale vremeplova okrećemo unatrag. Jurica Pađen vodi nas u zlatne osamdesete. Vrijeme kad su rock bendovi poput Azre, Aerodroma ili pak Parnog Valjaka žarili i palili regionalnom glazbenom scenom. Kakve su tada bile obožavateljice, koji ga je poznati političar branio od njih, a tko ga je pak spasio od zatvora, otkrio je našoj Anji Beneti. Nogometašice Osijeka dobile su pojačanje u svojim redovima, kada je prije nepuna dva mjeseca bijelo-plavi dres odjenula Maya Lucia. Kako se Maltežanka snašla u Osijeku te bez kojeg hrvatskog jela ne može zamisliti tjedan, otkrila je našoj Dariji Walter. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto