petak, 19.04.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Maja Šuput, Nina Badrić, Jelena Rozga, Tony Cetinski, Franka Batelić i cijela svita domaćih zvijezda slila se na crveni tepih rođendanske proslave najdugovječnijeg domaćeg ženskog magazina. Poznate su Hrvatice prošetale svoje najglamuroznije haljine i nakit, a naravno da je ondje bila i naša ekipa. Koja se dama pojavila s plaštem i krunom na glavi zna naš Davor Garić. Idući prilog vodi vas u srce Mađarske. Budimpešta je grad koji će vas osvojiti svojom raznolikošću. Otkrit ćemo vam kako Mađari doživljavaju Hrvate, kako zvuče najkompliciranije mađarske riječi, a povest ćemo vas i u šetnju veličanstvenim lančanim mostom. Minute Ane Vele. Godina je bila 1984., Pozitivna Geografija najprodavaniji demo album u tadašnjoj Jugoslaviji i dalo se naslutiti da će Bajaga i Instruktori zavladati scenom. 40 godina nakon toga, iza sebe imaju 13 albuma, Bajaga je napisao 170 pjesama i slavljeničkom turnejom "Samo nam je ljubav potrebna" slave velik rođendan. Mali, ali poseban koncert, održan sinoć u Tvornici, odveo nas je u 80-e koje su ostavile neizbrisiv trag u povijesti glazbe. Minute Maje Perice. Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto