četvrtak, 18.04.2024 17:30

In Magazin (2015)

IN Magazin (Originalni naziv)

show magazin

Emisija posvećena showbusinessu, lifestyleu i važnim vjestima iz domaće i strane društvene kronike

Na druženju ususret poznatom glazbenom festivalu u Vodicama, Miroslav Škoro i Alka Vuica su nam otkrili kakve promjene u društvu očekuju od nove Vlade. Saznali smo i kakvu proslavu Bebek priprema za svoj 80-i rođendan, a Nives Celzijus je najavila da će njezin novi singl izazvati pomutnju. Detalje zna naš Davor Garić. Rođena je u Kraljevini Srba, Hrvata i Slovenaca, pubertet je dočekala u Kraljevini Jugoslaviji, u mladosti su joj domovina bile NDH i SFRJ, a u treću dob ušla je u Republici Hrvatskoj. Jučer je glasovala kako bi svojim praunucima sutra bilo bolje nego što im je danas. Upoznajte Ivku Brčić, 105-ogodišnju damu koja svoju građansku dužnost shvaća ozbiljno, a na biralište ju je ispratio naš Saša Knežić. Kći poduzetnika Ivice Todorića, Iva Todorić u rijetkom TV intervjuu iskreno je progovorila o svojem privatnom životu, ljubavi i majčinstvu. Otkrila nam je zašto se smatra uspješnom majkom, ali i da je ljubav njezin glavni pokretač. Priznala nam je i kako izgleda njezina borba s viškom kilograma. S Ivom je razgovarao naš Davor Garić. Svega nekoliko kilometara od Maribora, pronašli smo idiličnu farmu, odnosno ranč alpaka – predivnih čupavih životinjica uvijek spremnih za maženje. Sve što vas je ikad moglo zanimati o ovim južnoameričkim životinjama, saznajte u prilogu Dorotee Filipaj. Na današnji dan prije 150 godina u Ogulinu se rodila naša najbolja spisateljica bajki Ivana Brlić Mažuranić. Ogulinski kraj joj je bio nadahnuće, stoga nije čudo da je upravo ovdje i njezina kuća bajki. Što se ondje čuva te koja je njezina bajka nadahnula operu za djecu i mlade, u idućim minutama donosi naša Dijana Kardum. Naš Saša Knežić vodi vas na gastroputovanje, ovog puta u Dalmaciju. Podvelebitski kanal, poznat po buri, uskoro bi mogao biti prepoznat i kao uzgajalište vrhunskih dagnji. Uvjet je da su zatvorene, pune i barem 6 centimetara velike. A kad takve, prvenstveno svježe, stignu do restorana, nije ih problem spojiti ni sa svinjskom potrbušinom. Dobar tek! Propuštene emisije IN magazina pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

Kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije vas vode vas poznata voditeljska lica: Mia Kovačić i Renata Končić Minea. Od 8.11.2019. Iris Cekuš i Marko Mrkić su novi voditeljski par petkom.

26. siječnja 2009. iz studija Nove TV emitiran je prvi IN magazin, emisija koju svakodnevno stvara tim od pedeset ljudi. IN magazin tijekom deset godina emitira se kontinuirano bez pauzi, a redakciju koju danas predvode glavna urednica Ivana Mandić i dnevna urednica Svjetlana Matić sačinjava ukupno 12 novinara: Ana Vela, Ivana Nanut, Jelena Prpoš, Lana Samaržija, Bojan Kosijer, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Davor Garić, Maja Perica, Sanja Kuzmanović, Anja Beneta, Hrvoje Krolo te nedavno ovom vrijednom timu priključena Julijana Bačić. Svakog dana IN magazin donosi svježe vijesti s domaće i strane showbizz scene, preglede društvenih događanja, kao i aktualne intervjue. Novinari IN magazina odlaze na daleka putovanja s kojih se vraćaju sa zanimljivim i intrigantnim putopisnim reportažama. Paola Valić Bekić od 5.10.2020. vodi vas kroz novu rubriku "Ništa osobno".

Komentari (2)

Foto