Moj spoj sa Drew (2004)

My Date with Drew (Originalni naziv)

dokumentarni

Mladi filmaš odluči ostvariti san i izaći na spoj sa Drew Barrymore

 
Režija: Jon Gunn, Brian Herzlinger
Scenarij:
Uloge: Drew Barrymore, John August, Stephanie Bedell, Kerry David, Allison Burnett

Filmografija

Moj spoj sa Drew je nagrađena priča o običnom čovjeku koji unatoć svemu ulaže sve kako bi ostvario svoj san. Ova priča je puna pronicljivog i šarmantnog pogleda na moderni ritual dogovora za spoj, slavne osobe i moć strasti.

Još od drugog razreda, od trenutka kad je glasovitu američku glumicu Drew Barrymore gledao u 'E.T.'-u, Drew mu ne izlazi iz glave. Dvadesetak godina kasnije, nakon svih maštarija odlučio je izaći sa ženom iz snova. Problem je jasan – ona je Drew Barrymore, a on Brian Herzlinger, mlad i nepoznat filmaš iz New Jerseya. Pa, kako bilo da bilo, Brian uz pomoć prijatelja odluči na svoju misiju potrošiti punih 30 dana, bez obzira na cijenu i sredstva, te vesela ekipa pokušava nagovoriti Drew na barem jedan spoj.

U 30-dnevnu potragu Brian ulaže dvije stvari – 1.100 dolara koje je osvojio na kvizu (pobjednički je odgovor, bez šale, bio Drew Barrymore) i kameru koju u roku od 30 dana mora vratiti. Da bi uopće došao do slavne glumice, Herzlinger će pregovarati s gomilom izdavača, agenata, producenata i inih asistenta koji je okružuju, sve uz odanu podršku svojih.


Komentari (0)

Foto