nedjelja, 21.04.2024 13:40

Bezvremeni (2016)

Timeless (Originalni naziv)

akcija drama avantura

Sudbina cijelog čovječanstva u rukama je troje putnika kroz vrijeme

sez.1 ep.5Lucy, Wyatta in Rufusa pošljejo skozi čas, da bi Flynnu preprečili spremeniti zgodovino pri Alamu. Flynn namreč skuša prepričati mehiškega generala Santa Anna, da bi napad na sloviti samostan Alamo, ki je predstavljal začetek ameriško-mehiške vojne, izvedel tri dni prej. Lucy prevzame pomembno nalogo v Teksaški revoluciji, v sedanjosti pa od mame končno izve ime svojega očeta.
 
Režija: Charles Beeson, Greg Beeman, Neil Marshall, ...
Scenarij: Eric Kripke, Shawn Ryan, Anslem Richardson, ...
Uloge: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Claudia Doumit, ...

Filmografija

Od Erica Kripkea (Revolucija, Lovci na natprirodno), Shawna Ryana (Na rubu zakona) i producenata Crne liste dolazi nam ova uzbudljiva akcijsko-pustolovna serija u kojoj misteriozni zločinac Flynn (Goran Višnjić) ukrade tajni vremeplov vrhunske tehnologije s namjerom da uništi Ameriku kakvu poznajemo, mijenjajući prošlost.

Nakon što tajanstveni kriminalac ukrade vremeplov, sudbina cijelog svijeta u rukama je šačice neustrašivih junaka. Naša jedina nada je neobična ekipa: profesorica povijesti Lucy, vojnik Wyatt i znanstvenik Rufus koji se uz pomoć prototipa stroja moraju vratiti u prošlost, u vrijeme ključnih događaja. Pritom moraju paziti da i sami ne utječu na prošle događaje, ali i potruditi se da uvijek budu korak ispred opasnog bjegunca. No može li ova pomno izabrana ekipa otkriti tajnu koja leži iza svega ovog i spriječiti ovaj opasni pohod prije nego što bude prekasno?

Komentari (0)

Foto