Tiha pravda (2002)

SILENT JUSTICE - COTTONMOUTH (Originalni naziv)

triler kriminalistički

Policajac krene u krvavi pohod kako bi se osvetio kriminalcima za ubojstvo svog partnera

 
Režija: James Dalthorp
Scenarij: James Dalthorp
Uloge: Richard Tyson, Joe Nieves, Sondra Currie, Steven Owsley, Robert Vaughn, ...

Filmografija

U istinitoj priči koja je potresla čitavu Ameriku, policajac Thomas Carruth (Richard Tyson) krenut će u krvavi pohod kako bi osvetio smrt svog partnera...

Nakon što mu je partner stravično ubijen, policajac Thomas Carruth (Richard Tyson), udružen sa lokalnim sudcem (Robert Vaughn) i nekolicinom moćnih biznismena, odlučuje se na osvetnički pohod kako bi kaznio odgovornu grupu kriminalaca koji su uspjeli izmaći kazni zahvaljujući rupama u zakonu. No kada se osvetnički plan pretvori u krvavi pohod, gdje se više ne bira žrtva te metom postaje svatko tko se nađe na putu, u istragu se upliće državna  tužiteljica (Michelle Stafford) koja na pragu otkrivanja urotnika i sama postaje metom nemilosrdne skupine.

Zasnovan na istinitom događaju, ovaj napeti triler o priči koja je šokirala čitavu Ameriku, zasigurno neće ostaviti nikoga ravnodušnim. U ulozi policajca koji je odlučio uzeti zakon u svoje ruke i krvavo presuditi svakome tko mu se nađe na putu jedan od najboljih nastupa bilježi Richard Tyson, inače poznat po ulogama u filmovima "Pad crnog jastreba", "Ja,ja i Irena" i "Pustinjski grom". Fantastičan je i Joe Nieves kojeg uglavnom pamtimo po nastupima u serijama "Zaboravljeni slučaj", "Kosti" i "Kako sam upoznao vašu majku".

Po nastupima u serijama ("Sutkinja Amy", V.I.P., JAG) pamtimo i Michelle Stafford, koja se pojavljuje u ulozi državne odvjetnice u čijim rukama ostaje utjerivanje pravde na zakonit  način, dok se u ulozi sudca, koji također prelazi s onu stranu zakona, pojavljuje Robert Vaughn, nominiran za Oskara i Zlatni globus još davne 1959. godine.


Komentari (0)

Foto