Eli Stone (2008)

Eli Stone (Originalni naziv)

komedija drama

Eli Stone uspješni je odvjetnik koji nakon neobičnih vizija odluči promijeniti svoj život

 
Režija: Ken Olin
Scenarij: Greg Berlanti, Marc Guggenheim
Uloge: Jonny Lee Miller, Victor Garber, Natasha Henstridge, Loretta Devine, ...

Filmografija

Eli Stone, odvjetnik sa zavidnom karijerom, doživi čitav niz neobičnih halucinacija, popraćenih glazbom Georgea Michaela. Otkrivši da zapravo boluje od aneurizme, malo pomalo mijenja svoj pogled na svijet i ljudske sudbine.

Eli Stone (Johnny Lee Miller) je sagradio uspješnu karijeru u vrhunskoj pravničkoj tvrtki u San Franciscu, predstavljajući jednu od bogatijih i većih korporacija, a i veliki je obožavatelj Georgea Michaela (koji se pojavljuje u nekoliko nastavaka serije).

Nakon što je doživio seriju čudnih halucinacija, Eli odluči pronaći uzrok tih halucinacija. Kada otkrije da ima aneurizmu pita se da li je njegovo stanje isključivo medicinske prirode ili je to možda neki 'viši' poziv.

Unatoč upozorenjima brata neurokirurga, Eli prihvaća objašnjenje Dr. Chena, svog duhovnog savjetnika, koji smatra da su njegove halucinacije zapravo vizije budućnosti. Te vizije pomažu Eliju da predviđa buduće slučajeve. Eli tako odluči promijeniti svoj život - prekida vezu sa svojom zaručnicom Taylor (Natasha Henstridge), koja je ujedno i kći njegovog šefa, te se odluči predanije posvetiti svome poslu.

Scenaristi serije Greg Berlanti i Marc Guggenheim otprije imaju mnogo iskustva u snimanju serija. Berlanti je scenarist nekoliko epizoda serija ''Brothers & Sisters'', ''Evewood'', ''Dawson's Creek'', a Guggenheim nekoliko epizoda serija ''Law & Order'', ''CSI: Miami'', ''The Practice''.


Komentari (2)

Foto