Pod zvijezdama (2000)

CATCH A FALLING STAR (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Iako život zvijezda izgleda bajkovit i primamljiv sreća se ponekad krije u malim stvarima

 
Režija: Bob Clark
Scenarij: Josh Goldstein
Uloge: Sela Ward, Rebecca Jenkins, Andrew Jackson, Jane Curtin, John Slattery, ...

Filmografija

"Pod zvijezdama" u jednom će vas trenutku beskrajno zabaviti, a već u idućem preispitati ljudske vrijednosti pa možemo reći kako se radi o filmu u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Iako nam život velikih zvijezda izgleda bajkovito, glamurozno i primamljivo, ova komedija svojim neobičnim zapletom dokazuje kako se životna sreća ponekad zaista skriva u malenim stvarima.Sydney Clarke jedna je od najpopularnijih holivudskih glumica na vrhuncu karijere. Iako naizgled ima sve što poželi, nerijetko je ljuti nervozni menadžer manipulator, koji kontrolira svaki njezin korak, a dok snima posljednji film, otkrije kako je njezin zaručnik u zagrljaju druge.

Ljutito odjuri sa seta u obližnju šumu u kojoj se ubrzo izgubi, što će u potpunosti promijeniti tijek njezinog života. Ona završi u malenom gradiću u kojem je nitko ne prepoznaje, useli se kod konobarice Joyce i ubrzo pronalazi mir i smisao u običnim stvarima na koje se dotad nije obazirala.

Osim toga, pronađe i novu ljubav - voditelja lokalnog mlina Bena Camerona. Otkrivanje njezinog pravog identiteta izaziva jaz između želje za normalnim životom i uspješnom glumačkom karijerom kojoj se toliko posvetila. Ubrzo shvati kako nije nimalo lako donositi odluke bez osobnog menadžera, ali je sigurno vrijedno iskustvo.


Komentari (0)

Foto