Samov život (2006)

THE LOOP (Originalni naziv)

komedija

Mladi djelatnik u velikoj zrakoplovnoj tvrtci nastoji iskoristiti sve prednosti mladenačkog života

 
Režija: Will Gluck, Pam Brady
Scenarij: Pam Brady , Will Gluck, Theresa Mulligan
Uloge: Bret Harrison, Eric Christian Olsen, Mimi Rogers, Philip Baker Hall, ...

Filmografija

Na putu odrastanja mladi ljudi prestraše se izazova koje donose dani nakon školovanja. I dok neki vjeruju kako su rane dvadesete pravo vrijeme za početak poslovne karijere, drugi, pak, žele uživati s prijateljima i zabavljati se. No svako malo nađe se osoba koja odluči iskoristiti sve prednosti svojeg mladenačkog života...

Ovo je priča o Samu Sullivanu (Bret Harrison), najmlađem voditelju odjela u sjedištu velike zrakoplovne kompanije TransAlliance Airways u Chicagu i momku koji se prvi iz svojeg društva zaposlio. Osim što se na radnom mjestu svakodnevno bori s manijakalnim šefom Russom (Philip Baker Hall) te starijom i lijepom kolegicom Meryl (Mimi Rogers), Sam se ne može pohvaliti ni sa svoja tri cimera s kojima bi trebao dijeliti zabavniju stranu života. U iznajmljenom stanu Sam već nekoliko godina živi sa svojim starijim i bedastijim bratom Sullyjem koji nikako ne može naći neki "normalan" posao, s Piper, nezaposlenom studenticom medicine i dugogodišnjom simpatijom, te s neopisivo zgodnom Lizzy koja radi kao konobarica u njihovom omiljenom baru.

Mladi glumac Bret Harrison dosad je osigurao nekoliko manjih epizodnih uloga u serijama poput "Pod kaznom do smrti", "Lude sedamdesete" i „O.C.", te je rado prihvatio ulogu snalažljivog Sama Sullivana. Posljednje dvije godine Bret je američkim gledateljima poznatiji po ulozi lovca na duše u komediji "Reaper", a 2009. godine po prvi put će se pojaviti i na filmskom platnu u komediji "Mardi Gras", gdje će mu partnerica biti seksipilna Carmen Electra.

Osim Breta, u seriji "Samov život" glume i  svjetski poznata TV lica poput vremešnog Philipa Bakera Halla, koji savršeno interpretira Samovog šefa Rossa, i neodoljiva Mimi Rogers koje se rado sjećamo iz filmova "Austin Powers" i "Okrutne namjere".


Komentari (1)

Foto