Ljubav je tamo gdje si ti (2004)

Stateside (Originalni naziv)

drama romantika

Ljubavna priča o buntovnom mladiću i djevojci koja pati od šizofrenije

 
Režija: Reverge Anselmo
Scenarij: Reverge Anselmo
Uloge: Rachael Leigh Cook, Jonathan Tucker, Agnes Bruckner, Val Kilmer, ...

Filmografija

Dvoje tinejdžera iz potpuno različitih svjetova nastoji pronaći pravu ljubav u trenucima kada im životi izmiči kontroli. Mark Deloach (Jonathan Tucker) i Dori Lawrenci (Rachel Leigh Cook) glavni su protagonisti ove romantične drame, likovi koje naizgled ne povezuje ništa osim buntovničke naravi i potrage za svojim mjestom pod suncem, prije svega potrage za ljubavi.

Mark Deloach (Jonathan Tucker) i Dori Lawrence (Rachael Leigh Cook) dolaze iz različitih svjetova, a njihovi životi ubrzo izmaknu kontroli. Zahvaljujući svojem ekscesnom ponašanju, buntovni, ali povlašteni Mark nađe se u zamalo kobnoj automobilskoj nesreći, a Dori Lawrence, glumica i pjevačica, polako gubi dodir sa stvarnošću i pati od šizofrenije.

Prisiljeni da si dovedu živote u red, Mark odlazi u marince, a Dori u umobolnicu. Usred kaosa u životu, Mark i Dori se međusobno privuku prepoznajući zajedničku očajničku potrebu za ljubavlju i razumijevanjem. Unatoč pritiscima koji dolaze od obitelji i prijatelja da se drže podalje jedno od drugog, oni održe svoju vezu.

Na festivalu nezavisne produkcije film je osvojio nagradu žirija 2004. godine.


Komentari (0)

Foto