Sljedeći! (2005)

AU SUIVANT (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Josephine je žena koja zbog prezaposlenosti sumnja u pronalazak odgovarajućeg partnera

 
Režija: Jeanne Biras
Scenarij: Jeanne Biras
Uloge: Clovis Cornillac, Alexandra Lamy, Juliette Roudet, Jerry Rudes, ...

Filmografija

"Sljedeći!" vrlo je zabavna romantična komedija koja je nastala prema istoimenom kratkom filmu iz 2002. iste autorice, francuske redateljice Jeanne Biras, kojoj je ovo prvi dugometražni film. Radi se o simpatičnom djelcu čija je tema pronalaženje "čovjeka svog života" u svijetu u kojemu se čini da ima mnogo potencijalnih kandidata za ljubav, no ispada da to i nije baš tako. U glavnim ulogama izvrsno su se snašli popularna francuska televizijska glumica Alexandra Lamy i u Francuskoj poznat glumac Clovis Cornillac...

Josephine (A. Lamy), tridesetogodišnja direktorica, prezaposlena je žena. Usprkos dobrom zaposlenju, ona je privatno vrlo nesretna. Već dugo živi sama sa svojim psom i nema nade da će pronaći odgovarajućeg partnera.

Naime, svi muškarci koje upoznaje na poslu "dođu i odu", ne pokazujući nikakve želje da se približe. Jednoga dana slučajno upozna Bernarda (C. Cornillac), mladića koji ima glumačke ambicije, a trenutno je zaposlen u pogrebnom poduzeću, i on joj se, usprkos malo nekonvencionalnom ponašaju, svidi.

 


Komentari (0)

Foto