Mladić za dvije djevojke (1997)

Two Girls and a Guy (Originalni naziv)

komedija drama

Dvije djevojke kroz razgovor otkriju da imaju istog dečka te smišljaju plan za osvetu

 
Režija: James Toback
Scenarij: James Toback
Uloge: Natasha Gregson Wagner, Heather Graham, Angel David, Frederique Van Der Wal...

Filmografija

Nakon spoznaje da imaju istog dečka i da im je sve lagao dvije dijevojke pune gnjeva i bijesa smišljaju kako da mu se osvete.Provaljuju u njegov stan te ga suočavaju sa njegovim lažima i traže objašnjenje.

New York, Manhattan. Pred ulazom u raskošni apartman susretnu se dvije djevojke: elegantna Carla i temperamentna Lou. Obje čekaju svoje mladiće, svaka o svom govori kakav je i zašto ga voli. Razgovor teče sve dok u jednom trenutku ne shvate kako govore o istom mmladiću, mladom glumcu Blakeu Allenu.

Ponižene i bijesne, razvaljuju prozor i provaljuju u njegov stan. Prisjećaju se kakve je sve laži smišljao da bi podjednako bio sa obije, pa na to reagiraju sa osvetničkim gnjevom. Blake uzima pištolj i odlazi u kupaonicu.

Začuje se pucanj, i one ga zateknu u lokvi krvi. Carla je u šoku a Lou hladnokrvna i mirna. Ipak, Blake se nije ubio, htio je samo testirati djevojke kako bi primile vijest o njegovoj smrti i koja ga stvarno voli. No, umjesto da time bude sve riješeno, tek počinju lude i komične situacije.


Komentari (0)

Foto