Rode u magli (2008)

Rode u magli (Originalni naziv)

komedija drama

Film je svojevrsni nastavak serije " Vratit će se rode" napravljen iz dva dijela

 
Režija: Goran Gajić
Scenarij: Miloš Radović
Uloge: Dragan Bjelogrlić, Nikola Đuričko, Mirjana Karanović, Srđan Todorović, ...

Filmografija

Serija " Vratit će se rode" koja je obilježila 2008. godinu i potukla sve rekorde gledanosti u zemljama bivše Jugoslavije, imati će svojevrstan nastavak u novogodišnjem "specijalu" pod nazivom Rode u magli. Riječ je o filmu iz dva dijela u kojem ćemo ponovo sresti junake prvog dijela serije, ovoga puta u jednoj za njih poznatoj ali ipak vrlo čudnovatoj situaciji...

Iz magle koja je u prednovogodišnjim danima okovala selo Baranda u kojem naši junaci iz serije " Vratit će se rode"  žive mirnim životom, iznići će prava strava, u obliku prošlosti koja je došla uzeti svoj danak. Tajanstveni stranac uznemiriti će mirno banatsko selo i miran život kojim sada žive poznati likovi.

Švaba, Marina, Ekser, Dule i drugi, suočiti će se sa sa velikim iskušenjem koje stiže iz svijeta kojem su i sami nekada pripadali. Iako promjenjeni, vidjeti ćemo kako će se uspjeti izborti za život kakav su  željeli.

Scenarij je napisao Miloš Radović, dok su glavne uloge i ovoga puta dodeljene Nikoli Ðuričku, Srđanu Todoroviću, Draganu Bjelogrliću, Nadi Šargin, Branimiru Brstini, Goranu Radakoviću, Radoslavu Milenkoviću... Gost "novogodišnjeg specijala" biti će i velika zvijezda makedonskog glumišta Nikola Ristanovski.


Komentari (1)

Foto