Rambo 4 (2008)

John Rambo (Originalni naziv)

akcija triler

Rambo se povukao u jednostavan život u izolaciji na Tajlandu ali ga nevolje uvijek pronađu

 
Režija: Sylvester Stallone
Scenarij: Sylvester Stallone, Art Monterastelli
Uloge: Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish, ...

Filmografija

John Rambo (Sylvester Stallone) živi usamljeničkim životom u planinama sjevernog Thailanda gdje lovi ribu i zmije za prodaju. U blizini granice Thailand-Burma (Myanmar) građanski rat bijesni već 60 godina. Rambo se odavna odrekao borbe, unatoč tome što kraj njega prolaze liječnici, pobunjenici i izbjeglice, na putu kroz ratom podijeljeno područje...

Dvadeset godina nakon posljednjeg nastavka filmskog serijala, John Rambo (Sylvester Stallone), povukao se na sjeverni Thailand, gdje radi na čamcu na rijeci Salween. U blizini granice Thailand-Burma (Myanmar), burmansko-karenski sukob, građanski rat s najdužim trajanjem u povijesti, bijesni u svoju 60-tu godinu trajanja.
Rambo, koji živi usamljeničkim životom u planinama obraslim džunglom gdje lovi ribu i zmije otrovnice za prodaju, odavna se odrekao borbe, unatoč tome što kraj njega prolaze liječnici, pobunjenici i izbjeglice, na svojemu putu kroz ratom podijeljeno područje.
Sve to promijeni se kada grupa misionara potraži američkog riječnog vodiča. Sarah (Julie Benz) i Michael Bennett (Paul Schulze) zamole Ramba da ih vodi rijekom do progonjenog plemenskog naroda Karen kako bi im dostavili medicinske potrepštine, hranu i Biblije.
Iako je prvo odbio prijeći u Burmu, Rambo pristane odvesti misionare na dogovoreno mjesto. Manje od dva tjedna poslije, pastor Arthur Marsh (Ken Howard), pronalazi Ramba i kaže mu da se misionari nisu vratili, ali su viđeni živi, zatočeni u logoru burmanske vojske. Iako je vidljivo Rambovo oklijevanje, on zna da mora pomoći i pristaje odvesti plaćenike rijekom do ratnog područja. Tada nastane pakao.

Komentari (11)

Foto