Djeca sa otoka s blagom 2: Čudovište s otoka (2004)

TREASURE ISLAND KIDS 2: THE MONSTER OF TREASURE ISLAND (Originalni naziv)

obiteljski avantura

Djeca u ljetnom kampu dožive veliku avanturu kada otkriju prapovijesnu životinju u moru

 
Režija: Michael Hurts
Scenarij: Gavin Scott
Uloge: Nicko Vella, Sasha Tilley, Frank Brown, Zheng Sun, Adele Pascoe, ...

Filmografija

Nakon što je novozelandska pustolovna drama za djecu i mlade "Djeca na Otoku s blagom: Bitka za blago" (2003) dobila vrlo dobre ocjene, publika kojoj se svidjela reinterpretacija motiva klasičnog romana Otok s blagom škotskog književnika Roberta Louisa Stevensona s nestrpljenjem je iščekivala nastavak filma. Producentska tvrtka Daybreak Pacific odlučila je istodobno snimiti čak dva nastavka, a prvi je u kina stigao film "Djeca na Otoku s blabom: Čudovište na Otoku s blagom". I dok je izvornik djelo redatelja Gavina Scotta, režije se drugog i trećeg dijela prihvatio Michael Hurst.

Engleska, 1780. Vremešni moreplovac Jim Hawkins svom malom sumještaninu i dalje priča o nevjerojatnim pustolovinama na Otoku s blagom u čijem je akvatoriju živjelo strašno čudovište.Sadašnje vrijeme. U otočnom ljetnom kampu za djecu i mlade koji vode Conrad (J. Callen) i njegova nećakinja Ellie (B. Allen) osobito je živo.

Miranda (S. Tilley) režira pustolovni film o vitezovima, djevama i čudovištima u kojem glavnu junakinju glumi Barbara (D. Wood), a sva ostala djeca pomažu ispred i iza kamera. Sve to zabavlja vođu društva u kampu Charlieja (N. Vella) koji je i dalje ponosan što je otok spasio od skupine gusara.

Međutim, prijatelji ni se slute da ih čeka još veća avantura kada iz mora izroni prapovijesna životinja koja postane metom beskrupuloznih istraživača na čelu s profesorom Kozinskim (G. Bridger).


Komentari (0)

Foto