Ninja kornjače 3 (1993)

TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES 3 (Originalni naziv)

obiteljski avantura fantastika

Kad slučajno dospiju u Japan u 17. stoljeće, ninja kornjače traže način za povratak kući

 
Režija: Stuart Gillard
Scenarij: Kevin Eastman, Peter Laird
Uloge: Elias Koteas, Paige Turco, Stuart Wilson, Sab Shimono, Mark Caso, ...

Filmografija

Ove kornjače nisu poznate po sporosti, one su stripovski junaci koji još jednom oživljavaju na malim ekranima i vraćaju se kroz vrijeme u 17. stoljeće, u Japan. Tamo će umjesto pizze jesti rižu i boriti se s opakim Lordom Norinagom.

Ninje kornjače su nepokolebljivi borci za pravdu koji su igrom slučaja poprimili specijalne moći. Četiri kornjače - Leonardo, Raphaelo, Donatello i Michelangelo - pod vodstvom Splintera, mudrog golemog štakora, svakodnevno se bore protiv zla, kriminala i nepravde. Ljudske su veličine i savršeno poznaju borilačke vještine. U njihovim avanturama pomaže im lojalna televizijska repoterka April O'Neil (Paige Turco) koja je slučajno prebačena u Japan u 17. stoljeću. Ninje kreću u ludu potjeru po Japanu, gdje uživaju učeći drevne borilačke vještine. No moraju se suprotstaviti zlom Lordu Norinagi (Sab Shimonoda) kako bi osvojili čarobno žezlo koje će im omogućiti povratak kući. Usuput će spasiti malo selo od okrutnih nasilnika i jesti rižu umjesto omiljenih pizza.

Kada su 1984. godine Kevin Eastman i Peter Laird nacrtali i objavili crno- bijeli strip "Ninje kornjače" nisu mogli ni sanjati da će on postati jednom od najprofitabilnijih showbiz franšiza, čije carstvo uključuje stripove, crtani serijal, dugometražne filmove i nevjerojatne količine popratne robe za zabavu. Ninje kornjače postale su jedan od najtraženijih brandova za kojim žude djeca svih uzrasta, ali i oni stariji koji vole urnebesnu dječju zabavu.


Komentari (0)

Foto