Vatreni obruč (2006)

Max Havoc II: Ring Of Fire (Originalni naziv)

akcija

Bivši prvak u kickboxingu sukobljava se s mafijašem koji vodi lanac prostitucije

 
Režija: Terry Ingram
Scenarij: Donald Martin, Michael Stokes
Uloge: Mickey Hardt, Christina Cox, Dean Cain, Rae Dawn Chong, Samuel Patrick Chu...

Filmografija

On nikome ne ostaje dužan i svoje protivnike obara jednim udarcem. Ime mu je Max Havoc, bivši prvak u kickboxingu i fotograf koji će na jednom od svojih putovanja biti prisiljen sukobiti se s mafijaškim šefom koji vodi lanac prostitucije na otoku Guamu...

Max Havoc (Mickey Hardt) je fotograf koji se prije deset godina povukao iz profesionalnog bavljenja kickboxingom, nakon što je protivnika ubio u ringu. Trenutno je na Guamu, prekrasnom otoku u Tihom oceanu, gdje bi trebao fotografirati tenisku zvijezdu Suzy Blaine (Christina Cox). No pažnju mu skrene otkriće da je vlasnik luksuznog hotela u kojem je odsjeo pokvareni mafijaški šef koji vodi lanac prostitucije i podvodi tinejdžerice pohotnim muškarcima. Osim toga, Max je i bivši prvak u kickboxingu. Nakon što spasi s ulice snalažljivo siroče čiji je brat ubijen, Max će se još jednom morati pouzdati u svoj instinkt i ispraviti nepravdu.

Novog filmskog nastavka dogodovština Maxa Havoca prihvatio se Terry Ingram, redatelj ponajprije akcijskih serija, poput poznate “Nikite”, ali i niza TV filmova i serija koje uključuju dobro poznavanje borilačkih vještina. Očigledno je prvi dio filma, koji se također odigrava na Guamu, polučio uspjeh, a zgodni Švicarac Mickey Hardt osvojio srca gledatelja akcijskog žanra. Mickey nije priučeni kickboxer jer su borilačke vještine, koje vješto koristi u filmu, njegova životna strast. Na berlinskom internacionalnom festivalu 2001. za svoju glumu osvojio je nagradu “Shooting star”.


Komentari (0)

Foto