Napušteni (2001)

The Forsaken (Originalni naziv)

triler horror

Mladić što prije mora pronaći i uništiti izvor virusa koji će ga pretvoriti u vampira

 
Režija: J.S. Cardone
Scenarij: J.S. Cardone
Uloge: Kerr Smith, Izabella Miko, Johnathon Schaech, Brendan Fehr, Simon Rex, ...

Filmografija

Sean (Kerr Smith) u utrci je s vremenom, utrci koja će zauvijek odrediti njegovu sudbinu. Zaražen je virusom koji će ga na kraju pretvoriti u krvožednog vampira. Napeti triler, nabijen adrenalinom i prepun brze vožnje, u zaraznoj tradiciji "Izgubljenih dječaka" i "Vampira" Johna Carpentera, "Pustinjski vampiri" izbacit će sve svjetlo iz vaših tijela!

Dok putuje na sestrino vjenčanje, Sean (Kerr Smith) ljubazno, ali neoprezno, odluči pokupiti autostopera. Ubrzo se pokaže kako je učinio kobnu pogrešku jer je njegov novi suputnik Nick (Brendan Fehr) zapravo lovac na vampire u potrazi za grupom mladih krvoločnih besmrtnika koji vrebaju nemoćne žrtve uz autocestu u pustinji. Duo ubrzo postaje trio kada im se na putovanju pridruži Megan (Izabella Miko), koju su vampiri napali i ostavili da umre uz autocestu. Zbog romantične veze koju počne proživljavati s njom, Sean je izložen smrtonosnom vampirskom virusu koji ih oboje počne pretvarati u vampire. Preostaje im samo jedno kako bi se spasili od vječnog života u paklu - ubiti sve vampire i Kita (Johnathon Schaech), njihovog opasnog vođu.

Na tragu vampirskih hitova "Od sumraka do zore", "Vampiri" i "Kraljica ukletih" autor mnogih fantastičnih i horor filmova, J.S. Cardone, donosi nam još jednu priču o lovu na vampire. Zvijezde popularnih teen serija, Kerr Smith ("Dawson's Creek") i Brendan Fahr ("Roswell") udružili su snage s lijepom Izabellom Miko ("Djevojke iz Coyote bara") u ovom akcijskom hororu atraktivne teme, u kojem će svi ljubitelji vampira, kao i oni koji vole osjetiti strah, pronaći odličnu zabavu.


Komentari (1)

Foto